Wat gebeurt er als ik mijn abonnement annuleer?
Je abonnement blijft actief tot het einde van je huidige voorafbetaalde factureringsperiode. Daarna wordt je account gedowngraded en worden alle premiumfuncties die de limieten van het Gratis abonnement overschrijden gedeactiveerd. Je instellingen en configuraties worden opgeslagen en hersteld als je later weer upgrade.