Vissza

Mi történik, ha lemondom az előfizetésemet?

Az előfizetésed aktív marad a jelenlegi előre fizetett számlázási időszak végéig. Ezután a fiókod vissza lesz sorolva, és minden olyan prémium funkció, amely meghaladja az Ingyenes csomag korlátait, deaktiválva lesz. A beállításaid és konfigurációid el lesznek mentve, és visszaállíthatók, ha később újra frissítesz.

Related questions